Cizme peste genunchi

Cizme de dama inalte Bata

Cizmele de dama inalte Bata reprezinta o alegere potrivita cand vine vorba de stil, eleganta si rafinament. Sunt realizate din piele intoarsa, au toc mic, talpa joasa, putand fi astfel asortate cu usurinta la tinutele casual, pantaloni, fuste sau rochite.
Cumpara online – 500 ron!

Cizme maro inalte Bata

Cizme 22924

Cizmele negre de dama model 22924 sunt realizate din piele naturala, au talpa antiderapanta, varful rotund, inchidere cu fermoar si snur. Sunt foarte stabile, rezistente si usor de asortat. Aduc un plus de eleganta si siguranta.
Pretul cizmelor este de 450 lei.

amafashion-cizme-negre-de-dama-model-22924-1-1-l

Cizme peste genunchi Ama

Cizmele inalte, peste genunchi, de la Ama, sunt alegerea idela pentru stil si rafinament. Sunt foarte chic si au un model simplu, foarte usor de asortat. Sunt si foarte comode datorita tocului jos, fermoarulu interior, talpei antiderapante sau varfului rotunjit. Cizmele sunt realizate din piele naturala, iar interiorul din piele intoarsa si material textil de calitate.

Pret cizme – 425 lei!

amafashion-cizme-inalte-negre-ama-fashion-model-1594-1-l

Cizme peste genunghi Otter

Cizmele inalte de la Otter sunt un must-have al sezonului toamna-iarna 2010-2011. Sunt realizate din piele naturala, au toc inalt si platforma, iar lungimea lor se intinde peste genunchi. Se asorteaza cu usurinta la orice tip de vestimentatie, aducand un plus de stil si rafinament.

Pret cizme – 700 lei!

cizme-inalte-deasupra-genunchiului-otter__FYNN01113DTK61310907_extra

Cizme Gabor

Cizmele de dama Gabor maro sunt alegerea ideala in ceea ce priveste stilul si confortul. Se asorteaza cu usurinta la orice vestimentatie, atat in nuante maronii, cat si in contrast, si au un aspect estetic foarte placut, datorita tocului mic si curelusei aplicate pe lateral.

Pretul acestei perechi este de ~ 400 lei.

cizme-dama-gabor-maro__GBLN02113DC956562855_59_extra